Premier League Kenneth Jensen

Vil stjæle stjerne fra United gratis - for 2. gang

Foto: Getty Images

Han har én gang tidligere forladt Manchester United helt gratis. Så købte man ham for et kæmpe beløb. Og nu forlader han så United igen. Måske for anden gang til samme klub.

Af Kenneth Jensen

Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me.

Det gamle ordsprog kan måske bruges, når det kommer til franske Paul Pogba.

Pogba, 29 år, har kontraktudløb om halvanden måned, og pilen peger i den grad mod, at han - igen - skal væk fra klubben.

Den franske midtbanespiller kom til Manchester United i 2009 som ungdomsspiller fra Le Havre, men det store gennembrud kom aldrig på førsteholdet, og i stedet endte han med at forlade klubben på en fri transfer til fordel for Juventus. 

Her udviklede Pogba sig til en af klodens største stjerner, og i 2016 betalte Manchester United omkring 800 millioner kroner for at købe ham tilbage.

Og spol så frem til 2022, hvor Paul Pogba igen er på vej væk på en fri transfer. Og minsandten om ikke Juventus nu buldrer i kulissen igen og ligner et af de bedste bud på Pogbas næste arbejdsgiver.

Ifølge mediet Gianluigidimarzio.com skal Juventus mødes med den franske midtbanespillers delegation. Det var nu afdøde Mino Raiola, der repræsenterede Pogba, og nu er det så Rafaela Pimenta, der er fra samme firma og repræsenterer Pogba.

Hun ankommer ifølge mediet til Torino mandag og skal forhandle med Juventus om en aftale.

Selv om Juventus er interesseret, skal en aftale blive svær at lave, da PSG også er interesseret og kan tilbyde en bedre lønpakke. Det samme kan Manchester United i øvrigt, men det forlyder, at Paul Pogba ikke er voldsomt interesseret i at fortsætte i det engelske, hvor man i den kommende sæson ikke kan tilbyde Champions League-fodbold.

Juventus kan dog tale til Pogbas hjerte, for det var i den italienske klub, at han var bedst, og det kan måske lokke franskmanden til at lave en aftale med Juventus.