• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Victor Risager

Agent tordner mod Braithwaite-rygter

Foto: Getty Images

Martin Braithwaites agent er uforstående over for flere af rygterne om danskerens tid.

Af Victor Risager

Man har dårligt kunnet læse de spanske medier i de forgangne uger uden at læse et rygte om Martin Braithwaites fremtid i FC Barcelona. Nu kommenterer spillerens agent, Hasan Cetinkaya, så på de mange rygter over for B.T. Sport.

Senest har mediet Sport beskrevet, hvordan Martin Braithwaite kan være på vej til Wolverhampton i den engelske Premier League, og at stjerneagenten Jorge Mendes skal være inde over de transferforhandlinger. Jorge Mendes har således særdeles tætte bånd til Wolverhampton.

Det rygte bliver skudt direkte ned af Hasan Cetinkaya.

- Hvorfor skulle Martin Braithwaite skifte til Wolverhampton, og hvorfor skulle en agent, der ingen spillere i Barcelona har, forsøge at få min spiller til Wolverhampton, selvom jeg godt ved, at Jorge Mendes har gode forbindelser til klubber som Wolverhampton? Det er spild af alles tid, siger Martin Braithwaites agent til B.T. Sport og kalder historierne “bullshit” og “falske”.

Den danske landsholdsspiller har spillet godt halvandet år i FC Barcelona med 53 kampe og otte kasser til følge. Han har kontrakt med den spanske storklub i yderligere tre år.

Foruden Wolverhampton er også Brighton & Hove Albion fra Premier League blevet nævnt som en klub, der har et godt øje til Martin Braithwaite. Men på agenten lyder det altså til, at danskeren bliver i det spanske. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020