La Liga Lars Gram-Hanssen

Avis: Barcelona vil straffe sygemeldt stjerne

Foto: Getty Images

Ousmane Dembélé har igen gjort sig upopulær i FC Barcelona.

Af Lars Gram-Hanssen

Ousmane Dembélés situation i FC Barcelona har i løbet af den seneste uges tid udviklet sig til lidt af en farce.

Torsdag meddelte den catalanske klubs fodbolddirektør således, at Dembélé skal sælges, da det er blevet tydeligt for klubben, at franskmanden ikke vil forlænge sin kontrakt, som udløber til sommer. 

Og ifølge den spanske avis AS har Ousmane Dembélé nu valgt at melde sig syg. Avisen skriver således, at kantspilleren ikke dukkede på på FC Barcelonas træningsanlæg søndag morgen, forud for udekampen mod Alavés. 

- Ousmane Dembélé har endnu engang vist sin absolutte mangel på professionalisme og mangel på respekt for sine holdkammerater. Franskmanden glimrende således ved sit fravær på Ciutat Esportiva denne morgen. Alle de tilgængelige spillere i truppen blev samlet som det første, da Xavi Hernández meddelte listen over de udtagede spillere. Lidt efter lidt dukkede alle op, men som tiden gik manglede der stadig én: Ousmane Dembélé, skriver AS således.

FC Barcelona ringede herefter angiveligt Ousmane Dembélé, men franskmanden meddelte, at han døjer med mavepine. 

- Der er selvfølgelig ingen i klubben, der tror på ham, og han fik at vide, at han vil få en bøde, på de grund af de interne regler, som Xavi har fastsat efter sin ankomst til klubben, skriver AS.

Ifølge AS undersøger FC Barcelonas juridiske afdeling nu, hvilken straf man kan give Dembélé.