• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Victor Risager

Avis: Klubber enige om Braithwaite-transfer

Foto: Getty Images

Premier League-klubben er efter sigende enige med FC Barcelona om en transferpris, men Martin Braithwaite mangler at sige ja, skriver avisen.

Af Victor Risager

Der har været mange rygter om Martin Braihtwaites fremtid i FC Barcelona, og nu rygtes den danske landsholdsangriber igen væk.

Det er den spanske sportsavis Sport, der nu skriver, at West Ham er tæt på at hente Braithwaite til den engelske Premier League.

Ifølge avisen er West Ham og FC Barcelona “praktisk talt enige” om en transferpris på 15 millioner euro, svarende til 112 millioner kroner, og det er kun Martin Braithwaite og englænderne, der mangler at blive enige.

Danskeren tøver efter sigende med at sige ja til tilbuddet fra West Ham.

For nylig var Martin Braithwaites agent, Hasan Cetinkaya, også ude og erklære, at der ikke er planer om et klubskifte denne sommer, selvom der er vedvarende rygter. Det slog han fast i et interview med B.T. Sport.

- Han var en af de bedste spillere ved EM med nogle utrolige statistikker, og han vil fortsætte i Barcelona, lød det klart og tydeligt fra Hasan Cetinkaya over for den danske avis. 

Flere andre klubber skal angiveligt også have vist interesse for Martin Braithwaite. Tidligere er både Brighton & Hove Albion og Wolverhampton blevet nævnt som bejlere. 

Den 30-årige spiller har kontrakt med FC Barcelona i yderligere tre sæsoner. 

Transferjournalist Fabrizio Romano har efter rygterne på Twitter skrevet, at der ikke er blevet budt på Braithwaite endnu.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020