• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Nikolaj Kesting

Koeman om talent: Ikke noget vi kan gøre noget ved

Foto: Getty Images

Barcelona-træner Ronald Koeman så gerne, at kæmpetalentet Pedri var i Barcelona lige nu i stedet for Tokyo.

Af Nikolaj Kesting

Man kunne mistænke det unge Barcelona-talent Pedri for at forsøge at slå rekorden for flest spillede minutter på en sæson. For mens at de fleste andre hold er i gang med forberedelserne til den nye sæson, er Pedri taget til Japan, hvor han skal repræsentere Spanien ved OL. 

Pedri har allerede spillet 52 kampe for Barcelona, og seks kampe for Spanien ved EM - tre af dem gik endda i forlænget spilletid. Nu står den så på U23-fodbold ved OL, og derfor misser Pedri meget af Barcelonas opstart til den nye sæson. Det ærgrer Barcelonatræner Ronald Koeman. 

- Som Guardiola har sagt, så er to turneringer over sommeren for meget, men der er ikke noget, vi kan gøre ved det, siger Koeman ifølge Marca. 

Skulle Spanien spille sig hele vejen i finalen spiller Pedri og co. deres sidste OL-kamp den 7. august. Barcelonas første kamp ligger den 15. august, hvor holdet på hjemmebane møder Real Sociadad. 

Med andre ord kan Pedri risikere at få en meget kort fodboldpause, hvis klubben beslutter, han skal udtages til sæsonens første kamp. Noget kunne dog tyde på, at Koeman vil give Pedri noget velfortjent hvile, når De Olympiske Lege slutter. 

- Han har spillet meget, og vi bliver nød til at give ham så meget pause, som der er behov for. Vi har store forventninger til ham i denne sæson siger Ronald Koeman.

I Danmark nægtede en klub allerede i juni tre af sine spillere at deltage ved OL. Læs mere om den historie her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020