• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Jacob Quvang

Medier: Xavi vil hente Liverpool-stjerne

Foto: Getty Images

Xavi har øjnene rettet mod Liverpool i håbet om at forstærke sin Barcelona-trup.

Af Jacob Quvang

Xavi er ny manager i FC Barcelona, og det har også medført en håndfuld rygter om kommende spillertilgange. 

Fredag aften bekræftede klubben, at Dani Alves er vendt tilbage i en alder af 38 år, og flere medier skriver, at det var Xavi, der sagde god for aftalen. 

Nu kan en anden tidligere Barcelona-spiller vende retur. Flere internationale medier, heriblandt spanske AS, skriver, at Barcelona-træneren har rettet blikket mod England, nærmere bestemt Liverpool, hvor Thiago Alcantara i øjeblikket kæmper med at få succes for Jürgen Klopps mandskab. 

Thiago kom til sidste år fra Bayern München, efter han havde hjulpet dem med at vinde The Treble, men skader, corona og andre faktorer har betydet, at spanieren aldrig har bidt sig fast som etableret starter hos den engelske klub. 

Xavi er angiveligt interesseret i at hente Thiago, som han kender fra sin tid som Barcelona-spiller. Han har ellers rigeligt med muligheder på midtbanen, hvor Pedri, Gavi, Frenkie de Jong og Sergio Busquets gør sig, men han er alligevel varm på at hente Thiago. 

Det bliver dog en udfordring for Xavi at hive midtbanespilleren tilbage til spansk fodbold. Barcelona har ikke særlig mange penge, og Thiago bliver en dyr herre, da hans kontrakt med Liverpool løber frem til 2024. 

Derudover er Liverpool skadesramt på midtbanen, så Jürgen Klopp vil ikke være særlig fristet til at sælge sin midtbanespiller.