• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Ole Hoffskov

Real Madrid vil have ny stopper: Lurer på disse 5

Foto: Getty Images

Real Madrid har fem emner i kikkerten til det centrale forsvar.

Af Ole Hoffskov

Real Madrid sagde i sommer farvel til to markante skikkelser i det centrale forsvar i form af Sergio Ramos og Raphael Varane, der efter mange års tro tjeneste i den spanske hovedstad er draget videre.

Kongeklubben hentede i stedet David Alaba, der både har spillet i det centrale forsvar og på venstre back siden sin ankomst. Real Madrid vil gerne forstærke sig med en klassisk midtstopper, og fem navne er på blokken frem mod vinterens transfervindue.

Ifølge fichajes.net lurer Real Madrid på Pau Torres (Villarreal), Milan Skriniar (Inter), Matthias Ginter (Borussia Dortmund), Antonio Rüdiger (Chelsea) og Marquinhos (Paris Saint-Germain).

Fem ambitiøse navne for Real Madrid, og umiddelbart virker sidstnævnte som den mest besværlige fra kvintetten at lokke til Santiago Bernabeu. Marquinhos spiller fast for et uhyre stærkt PSG-mandskab og har stadig tre år tilbage af sin kontrakt.

Modsat har både Mattias Ginter og Antony Rüdiger kontraktudløb efter denne sæson, og den tyske landsholdsduo vil dermed være en noget billigere løsning. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020