• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Kenneth Jensen

Stjerne kan blive Newcastles store trækplaster

Foto: Getty Images

Newcastle United bliver sat i forbindelse med mange forskellige spillere, efter man er blevet opkøbt.

Af Kenneth Jensen

De ligger næstsidst i Premier League og har sagt farvel til cheftræner Steve Bruce, så der er meget arbejde forude for Newcastles nye ejer, der skal have skibet på rette kurs.

Samtidig er der masser af rygter om spillere, som Newcastles nye ejer - reelt Saudi-Arabien - bliver sat i forbindelse med.

Der er rygter om spillere som Jesse Lingard, Dominic Calvert-Lewin, Coutinho og mange flere, og nu er der også opstået et rygte om en af Coutinhos holdkammerater fra FC Barcelona.

Et rygte, som måske ikke er helt usandsynligt.

Franske Ousmane Dembélé siges at være højt på ønskelisten i Newcastle United. Kantspilleren fra FC Barcelona, der ofte er skadet, er ikke lykkedes med at få et gennembrud i den spanske klub, og hans aftale i Barcelona løber ud til sommer.

Det skulle Newcastle United være klar til at udnytte, når aftalen løber ud til sommer. Klubben skal lokke med en kæmpe løn, og franskmanden er ikke uinteresseret. Det skriver Goal.com.

Selv om Newcastle United lige nu ikke er et tophold, er det ganske givet det, de nye ejere arbejder hen mod, og så skal der bedre spillere til. Her ville en spiller som Dembélé, 24 år, være et godt trækplaster for Newcastles nye retning.

I øjeblikket er franskmanden skadet. Han har i alt noteret sig for 81 La Liga-kampe for Barcelona. Det er blevet til 18 scoringer og 14 assists i de lidt mere end fire år, han har været i klubben.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020