La Liga Oliver Okstrøm

Tidligere landsholdsspiller stopper karrieren: Vil nu være tv-ekspert

Foto: Getty Images

Michael Krohn Dehli har tilsyneladende planer om at komme på skærmen.

Af Oliver Okstrøm

Det er aldrig blevet slået helt fast fra Michael Krohn-Dehli, hvad der skulle ske med den danske midtbanespillers karriere efter han forlod spanske Deportivo La Coruña for et års tid siden. 

Dog kan danskerens agent Rob Witschge nu slå fast i et interview med B.T-podcasten Transfervinduet, at det er endeligt slut for Krohn Dehli.

Læs også:Sportsdirektør bekræfter: Michael Krohn-Dehli forlader sin klub

Som det forholder sig nu er det dog ikke sådan, at den tidligere landsholdsspiller har fået helt styr på, hvad det næste skridt i karrieren skal handle om, fortæller agenten, som dog slår fast, at danskeren holder sig aktiv.

- Lige nu tænker han over sin fremtid. Han spiller golf og nyder det. Men jeg har ikke talt med ham i fire-fem uger nu, så jeg er ikke helt sikker på, hvor han er i verden, lyder det fra Rob Witschge.

Læs også:Hollandsk klub har spurgt på Michael Krohn-Dehli

Det oplyses alligevel fra agentfirmaet, at Michael Krohn-Dehli har sat sig til rådighed som tv-ekspert, hvis der skulle være brug for en ny analytiker på skærmen, ligesom han også såkaldt fodboldtaler til foredrag og lignende.

Foruden Deportivo spillede Krohn-Dehli også for klubber som Brøndby, Ajax, Celta og Sevilla i sin karriere, hvor han også nåede at spille 59 landskampe under Morten Olsen og Åge Hareide.

Læs også:Krohn-Dehli trækker stikket på landsholdet

Læs også:Spillerforeningen efter dødstrusler: Det er helt uacceptabelt

Læs også:Trupoverblik: Her er de 736 spillere, der skal til VM