• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Mathias Høj Jensen

Træner i jubelsang på pressemøde efter pokaltriumf

Foto: Getty Images

Real Sociedads cheftræner, Imanol Alguacil, har fået stor opmærksomhed efter sit show på pressemødet efter lørdagens pokaltriumf mod Athletic Bilbao.

Af Mathias Høj Jensen

Lørdag aften sikrede Real Sociedad sig pokaltitlen i Spanien med en sejr på 1-0 over rivalerne fra Athletic Bilbao i den udskudte Copa del Rey-finale.

Efter kampen deltog Real Sociedads cheftræner Imanol Alguacil på et pressemøde, og det blev en mærkværdig en af slagsen.

For midt under pressemøddet stjal Sociedad-trænerne rampelyset, idet han iklædte sig en spilletrøje og greb et klubhalstørklæder, hvorefter han brød ud i jubelsang over finalesejren.

Alguacil har været fan af Real Sociedad fra barnsben, ligesom han også har spillet for klubben i sin karriere som aktiv. Derfor var han også følelsesladet med sit show  på lørdagens pressemøde.

Pokaltitlen var Real Sociedads første trofæ i over 30 år. Senest klubben vandt en titel var i 1987, hvor det også blev til en triumf i den spanske pokalturnering med en sejr over Atletico Madrid efter straffesparkskonkurrence.

Se Alguacils jubelscene på pressemødet i nedenstående video.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus