• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Lars Gram-Hanssen

Travl januar: Xavi vil hente to spillere til Barca

Foto: Getty Images

Ferran Torres er blevet hentet i Manchester City, mens Philippe Coutinho er blevet udlejet til Aston Villa. Men FC Barcelona er tilsyneladende ikke færdige med at agere på transfermarkedet.

Af Lars Gram-Hanssen

Der er lidt over to uger tilbage af vinterens transfervindue, og for FC Barcelonas sportslige ledelse vedkommende venter der angiveligt stadig masser af abejde i disse uger.

Således skriver den spanske avis AS nu, at FC Barcelona både vil have gennemført flere køb og salg her i januar. 

Ifølge avisen er 'drømmen' at hente Erling Haaland og José Luis Gayà til sommer, men også allerede her i januar påtænker FC Barcelona at forstærke truppen. Den catalanske klub ønsker angiveligt at hente Álvaro Morata og en højre back, hvor førsteprioriteten er Ajax' Noussair Mazraoui. 

Juventus-cheftræner Massimiliano Allegri har afvist at lade Morata gå, men ifølge AS nægter Xavi Hernández at opgive idéen om at hente den tidligere Real Madrid-angriber til Camp Nou. 

Ifølge AS har Xavis jagt på Morata desuden fået Memphis Depay til at genoverveje sin situation i FC Barcelona, idet hollænderen ikke føler, at han indgår i Xavis projekt. 

Depay, der for nyligt blev rygtet til Juventus, er dog langt fra den eneste spiller, der kan forlade FC Barcelona i løbet af de kommende uger. Særligt Ousmane Dembélés situation ser kompliceret ud, idet franskmanden ikke vil acceptere FC Barcelonas kontrakttilbud. Derudover kan både Luuk de Jong og Sergino Dest potentielt blive afskibet, omend det ses som mindre sandsynligt. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020