Video : Tipsbladet
Rygter

Avis: De optrapper jagten på Victor Kristiansen

Victor Kristiansen ser ud til at være færdig i Leicester, og den tidligere FC København-profil fortsætter formentlig karrieren i Italien.

I Leicester er der to danskere, der har stor succes, og to danskere, der nok skal væk snarest muligt. 

For mens Mads Hermansen og Jannik Vestergaard får masser af spilletid, så ser situationen helt anderledes ud for Daniel Iversen og Victor Kristiansen. 

De to sidstnævnte har ikke været i aktion for Leicester i denne sæson, og tirsdag skrev Ekstra Bladet, at Victor Kristiansen skal væk fra Leicester i dette transfervindue. 

Den tidligere FC København-stjerne har tidligere været rygtet til Lazio og Bologna, og nu forlyder det, at sidstnævnte klub optrapper jagten på den 20-årige danske forsvarsspiller. 

Ifølge lokalavisen Il Resto del Carlino er Victor Kristiansen nemlig en af Bolognas vigtigste prioriteter i den sidste uge af transfervinduet. Danskeren har angiveligt givet grønt lys til skiftet, men Leicester har indtil videre ikke accepteret Bolognas tilbud. 

Serie A-klubben har dog ikke opgivet jagten på venstrebacken af den grund, og man håber stadig på at lande danskeren inden længe.