• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Karl Dorph Søe

Avis: De vil hente Maguire for et svimlende beløb

Foto: Getty Images

Den engelske midterstoppers dage i Manchester kan snart være talte, og nu tyder noget på, at han kan forlade United for et stort millionbeløb.

Af Karl Dorph Søe

Harry Maguire har været en skygge af sig selv i den seneste tid. Den rekorddyre englænder får ikke meget tid på grønsværen under Erik ten Hag, og han kan snart være fortid i den røde del af Manchester. 

En række engelske klubber, blandt andre West Ham og Newcastle, er blevet meldt interesseret i den engelske landsholdspiller, og nu har en ny bejler angiveligt meldt sig - en, der vil gribe dybt i lommerne for at få nallerne i Maguire. 

Stenrige Paris Saint-Germain vil hente den 30-årige forsvarsspiller for omtrent 420 millioner kroner til sommer. Det skriver The Sun. 

Der skulle angiveligt allerede havde været en aftale på bordet mellem de to klubber i slutningen af januars transfervindue, men tiden løb ud, før aftalen kunne blive færdiggjort. 

PSG har dog ikke mistet interessen i englænderen, og de qatarske ejere er angiveligt parate til at betale Maguires kæmpe hyre på omkring 1,6 millioner kroner om ugen. 

Den tidligere Sheffield United- og Leciester-spiller har blot startet fem kampe i den indeværende Premier League-sæson, omend han stadig er anfører for "The Red Devils". 

Den fysisk stærke englænder får dog stadig tiltro på landsholdet, hvor han var fast mand for Gareth Southgate under VM-slutrunden i Qatar.

Landsholdsprofilen kom til den nordengelske klub i 2019 for 679 millioner kroner, hvilket gør ham til den dyreste forsvarsspiller nogensinde. 

Maguire har optrådt 165 gange for Manchester United og har kontraktudløb i 2025.