• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Avis: Thomas Delaney forbereder retur til FCK

Foto: Getty Images

Ifølge den spanske avis La Razon er Thomas Delaney begyndt at forberede en retur til København, idet landsholdsprofilen allerede har købt et dyrt hus i Danmark.

Af Lars Gram-Hanssen

FC København hentede i sommer Andreas Cornelius tilbage til Superligaen, og måske kan endnu en dansk landsholdsprofil snart være på vej til de danske mestre. 

I hvert fald skriver den spanske avis La Razon, at den 31-årige Thomas Delaney går med tanker om at vende retur til hjemlandet. 

- Sevilla, der betalte Borussia Dortmund seks millioner euro for Thomas Delaney i 2021, kan sige farvel til danskeren tidligere end forventet. Selvom han har en kontrakt frem til 2025, så forbereder danskeren sig på en retur til sit hjemland. Det er årsagen til, at Thomas Delaney og hans hustru har købt et hus til 3,5 millioner euro i Danmark. Den 31-årige midtbanespillers intention er at vende tilbage til København, skriver La Razon således. 

Thomas Delaney har selv heller ikke lagt skjul på, at hans plan er at trække i FC København-trøjen igen, før han en dag lægger støvlerne på hylden. Det bekræftede landsholdspilleren i forbindelse med Sevillas Champions League-kamp mod FC København i Parken. 

I Sevillas seneste ligakamp var Thomas Delaney helt udeladt fra truppen, hvilket den danske midtbanespiller selv ikke havde en god forklaring på, da han i lørdags deltog i et pressemøde med landsholdet. 

La Razon skriver endvidere, at Sevilla fortsat er interesseret i FC Nordsjælland-profilen Andreas Schjelderup. Ifølge avisen skal den sydspanske klub dog ikke tøve for længe med at sikre sig Schjelderup, idet også Liverpool og Dortmund skulle være interesserede i Superliga-profilen.