Video : Tipsbladet
Rygter

Bayern München i dialog med ny succestræner

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Vincent Kompany fra Burnley til Bayern München
Note: 
Xabi Alonso, Hansi Flick, Roberto De Zerbi. Ja, listen er lang over trænere, der den seneste stykke tid er blevet rygtet til Bayern, men nu dukker et nyt navn op på den liste, da sydtyskerne angiveligt allerede har indledt de første samtaler med Vincent Kompany, der netop er rykket ned i Championship med Burnley.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sky Sports 

Alexander Isak fra Newcastle til Arsenal
Note: 
Mikel Arteta vil hente en ny angriber ind inden Arsenals pre-season tour, og her skulle Newcastles svenske stjerneangriber Alexander Isak stå tå øverst på listen. Det er da også med god grund, da kun Erling Haaland og Cole Palmer har scoret flere mål end Isak i den netop overståede sæson i Premier League. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Independent

Ronald Araujo fra FC Barcelona til Aston Villa
Note:
Unai Emery skulle være stor fan af FC Barcelonas 25-årige midtstopper Ronald Araujo, som Aston Villa derfor vil forsøge at hente i sommerens transfervindue. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sport

Thomas Tuchel fra Bayern München til Chelsea
Note: 
Nu er Chelsea også på jagt efter en ny træner, efter at Mauricio Pochettino og Chelsea har opsagt samarbejdet, og her skulle man angiveligt kigge mod Tyskland, hvor Thomas Tuchel, der vandt Champions League med netop Chelsea, står til at være ledig på markedet til sommer, hvor han stopper i Bayern München. Også danske Thomas Frank er blevet nævnt som en mulig kandidat
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Florian Plettenberg