Video : Tipsbladet
Rygter

Bayern vil hapse dansk megatalent i Arsenal

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Andriy Lunin fra Real Madrid til Arsenal
Note: 
Forholdet mellem Carlo Ancelotti og den ukrainske målmand Andriy Lunin skulle angiveligt være koldt, hvilket ikke er gået Arsenals næse forbi. Mikel Arteta og co. skulle angiveligt være interesserede i at hente Lunin til Nordlondon denne sommer. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: El Partidazo de COPE

Chido Obi-Martin fra Arsenal til Bayern München
Note: 
De seneste par dage har der i mindre og relativt tvivlsomme medier floreret rygter om, at det kun 16-årige danske stortalent i Arsenal Chido-Obi Martin skulle være tæt på et skifte til Bayern München, men også i dag beretter flere engelske medier om en seriøs interesse fra sydtyskerne. Intet er dog sikkert på nuværende tidspunkt.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Standard

Jonathan Tah fra Bayer Leverkusen til Bayern München
Note: 
Danske Chido-Obi Martin er dog langt fra den eneste, der har fundet vej til Bayerns søgelys. Det samme har Bayer Leverkusens forsvarsklippe Jonathan Tah, der angiveligt allerede skulle have påbegyndt de første forhandlinger med Bayern München. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Bild

Douglas Luiz fra Aston Villa til Juventus
Note: 
Juventus er tæt på at have afløseren for Paul Pogba på plads. I hvert fald skulle "Den Gamle Dame" være i fremskredne forhandlinger med Aston Villa om et køb af den 26-årige brasilianske midtbanespiller Douglas Luiz. 
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Sky Sports