Foto: Getty Images
Rygter

Byder på topscorer med fortid i Danmark og PSG

CFR Cluj har allerede igangsat oprustningen til næste sæson, efter man mislykkedes med at genvinde det rumænske mesterskab.

CFR Cluj hviler ikke på laurbærrene, efter man måtte se Farul løbe med det rumænske mesterskab.

De nu detroniserede mestre har allerede igangsat oprustningen af holdet til den kommende sæson, hvor man igen vil sætte sig på tronen af rumænsk fodbold.

Ifølge Pro Sport har Cluj sat alle sejl ind på at sikre sig angriberen Virgiliu Postolachi, der har haft en forrygende sæson i UTA Arad, hvor han er klubbens topscorer med 12 fuldtræffere.

Ifølge mediet har CFR Cluj lagt et bud på lidt over 3,3 millioner kroner for 23-årige Virgiliu Postolachi, og lige nu venter ledelsen i den rumænske storklub på et svar. Det forventer CFR Cluj kommer, når UTA Arad har spillet to skæbnesvangre kampe i det rumænske nedrykningsplayoff.

På trods af et hæderkronet cv som ungdomsspiller i PSG og Lille, så er denne sæson Virgiliu Postolachis endelige gennembrud på seniorniveau. Den moldoviske angriber har tidligere i karrieren jagtet gennembruddet i dansk fodbold.

I foråret 2021 var han udlejet fra Mouscroun i Rumænien til Vendsyssel FF, hvor succesen dog ikke var noget at skrive hjem om. Virgiliu Postolachi noterede sig for 14 kampe uden at komme på måltavlen.

Nu tyder meget på, at lykke er vendt for ham, da han er tæt på at skifte til en af Rumæniens allerstørste klubber i CFR Cluj. Jagten på Virgiliu Postolachi er ligeledes et forsøg på at beholde cheftræner Dan Petrescu, som har truet med at forlade klubben efter den skuffende tredjeplads i år, hvis ikke han ser en trodsreaktion fra ledelsen.

Virgiliu Postolachi, 23 år, har scoret 12 gange på tværs af alle turneringer i denne sæson, hvor man nåede til semifinalen i den rumænske pokalturnering. Desuden er han kommet ind omkring det rumænske landshold.

Angriberen har et år tilbage af sin kontrakt med UTA Arad, og derfor dufter det af et salg denne sommer, så klubben kan sikre sig noget mønt på Virgiliu Postolachi.