• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Desperat stjerne misser træning efter hustrusviner

Foto: Getty Images

Mauro Icardi er endt i store problemer i sit ægteskab, og søndag fløj PSG-stjernen derfor fra Paris til Milano. Der bliver dog tilsyneladende ikke tale om tilgivelse fra Icardis hustru, der har anklaget ham for utroskab.

Af Lars Gram-Hanssen

Der er knas i privatlivet for Mauro Icardi, og den argentinske stjerneangriber var derfor nødt til at skippe søndagens træningssession i Paris Saint-Germain.

Sådan lyder det fra det franske medie RMC Sport, der således skriver, at Paris Saint-Germain gav Icardi lov til misse træningen, så argentineren kunne forsøge at få reddet kastanjerne ud af ilden, efter at hans egen hustru i weekenden gik i flæsket på ham på Instagram.

- Du har ødelagt endnu en familie på grund af en luder, lød det således, ifølge Football Italia, fra Icardis hustru, Wanda Nara.

Mauro Icardi og Wanda Nara indledte deres forhold tilbage i 2014, da sidstnævnte var gift med Icardis holdkammerat og ven, Maxi Lopez. 

Ifølge Football Italia er det angiveligt Wanda Naras veninde, den argentinske skuespiller Eugenia Suarez, som Icardi skulle have haft en affære med for nyligt. 

Næppe tilgivet
Sent søndag delte Mauro Icardi så et billede i en Instagram-story, hvor PSG-stjernen tilsyneladende omfavnede sin hustru, hvilket indikerede, at Wanda Nara havde tilgivet PSG-stjernen.

Mandag morgen kom Wanda Nara dog så med lidt af en kontramelding, idet den argentinske model delte et billede af sin hånd.

- Goddag. Jeg kan bedre lide min hånd uden en ring på, lød den ledsagende tekst således, ifølge RMC Sport, fra Wanda Nara, der altså tilsyneladende ikke har tilgivet Mauro Icardi.

Tilbage i 2019 udtalte Maxi Lopez, at han havde tilgivet Mauro Icardi. Nu er spørgsmålet dog, om Icardi kan blive tilgivet af sin hustru, som han snuppede fra Maxi Lopez.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020