• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Medie: Rangnick får kæmpe bonus ved Haaland-køb

Foto: Getty Images

Ifølge det tyske medie Bild er Manchester United klar til at give Ralf Rangnick en stor bonus, hvis tyskeren kan sikre et indkøb af Erling Haaland.

Af Lars Gram-Hanssen

Ralf Rangnick kan se frem til en heftig bonus fra Manchester United, hvis tyskeren kan overtale Erling Haaland til at rykke til Old Trafford.

Sådan lyder det fra det tyske medie Bild, der skriver, at Rangnick kan se frem til en bonus på hele 75 millioner kroner, hvis han kan sikre et indkøb af Erling Haaland. 

Har talt med Haalands lejr
Ralf Rangnick kender i forvejen Erling Haalands agent, Mino Raiola, og nordmandens far, Alf-Inge Haaland, idet Rangnick talte flere gange med de to herrer for to år siden, hvor Erling Haaland skiftede fra Salzburg til Dortmund. 

Rangnick forsøgte dengang at hente Erling Haaland til RB Leipzig, hvilket altså mislykkedes, men den 63-årige tysker fik, ifølge The Sun, efterladt et positivt indtryk i Haaland-lejren. 

Erling Haaland har angiveligt en frikøbsklausul på 555 millioner kroner, der træder i kraft til sommer. Derudover kommer der dog formentlig også salærer på op imod en halv milliard kroner til Raiola og Alf-Inge Haaland. 

I sidste uge skrev Goal, at Erling Haaland er mest opsat på at rykke til Real Madrid. Læs mere om det HER.