Rygter Lars Gram-Hanssen

- Hvis intet ændrer sig i PSG, så smutter han

Foto: Getty Images

Ifølge den tidligere Paris Saint-Germain-spiller Jerome Rothen er det primært Paris Saint-Germains sportslige projekt, der afgør, om Kylian Mbappé forlænger med den franske storklub.

Af Lars Gram-Hanssen

Kylian Mbappés fremtid er et emne, der har optaget en del spalteplads i det seneste år, men en afklaring forventes snart at være på trapperne, idet stjerneangriberens kontrakt med Paris Saint-Germains udløber om mindre end to måneder. 

Den franske avis Le Parisien bragte torsdag aften en opsigtsvækkende historie, da avisen skrev, at Mbappés forhandlinger med Paris Saint-Germain om en forlængelse har 'accelereret', og at situationen ser 'rigtig god ud' for Paris Saint-Germain. Denne udlægning blev få timer senere afvist af Kylian Mbappés mor. 

Og ifølge den tidligere Paris Saint-Germain-spiller Jerome Rothen, der nu arbejder som ekspert for det franske medie RMC Sport, er situationen lige nu den, at Kylian Mbappé holder alle muligheder åbne, inden angriberen tager en beslutning om fremtiden. 

- Han har åbnet døren for en forlængelse. Han har givet PSG chancen for at tilbyde ham noget meningsfuldt. Men det er ikke pengene, der fylder mest. Det er det sportslige projekt. Han vil have svar på de her ting, og det er dem, han venter på. Han har ikke fået svarene. Hans standpunkt er, at hvis intet ændrer sig i PSG, så smutter han. Det har ikke ændret sig. Det håber jeg, at klubbens ledere er klar over. Én ting er sikker, hvilket fansene også bør vide, og det er, at han er meget tæt forbundet til PSG, lyder det således fra Jerome Rothen.

Le Parisien skrev i torsdags, at Paris Saint-Germains ledelse er optimistisk i forhold til at beholde Kylian Mbappé, efter at man har tilbudt angriberen en årsløn på over 370 millioner kroner, samt en sign-on-bonus på knap 750 millioner kroner. En udmelding, som Mbappés mor altså har afvist.

Ifølge RMC Sport rejser Kylian Mbappés repræsentanter i næste uge til Madrid for at forhandle med den spanske storklub.