Video : Tipsbladet
Rygter

Dansk landsholdsbobler kan være på vej væk

Et italiensk medie beretter, at dansk landsholdsangriber kan få ny arbejdsgiver til januar, da han ikke får meget spilletid.

I de senere år har han scoret mål i både Tyskland, Italien og Polen, og nu tyder noget på, at han snart kan få ny adresse.  

Det italienske medie Tuttomercato beretter, at den erfarne danske angriber Christian Gytkjær kan forlade AC Monza til januar.

Den tidligere Superliga-spiller ankom til den norditalienske klub i sommeren 2020 og har siden sin ankomst haft varierende succes. I sin anden sæson for Monza lavede han 9 fuldtræffere på 33 optrædener, men har i indeværende Serie A-sæson blot startede inde i to kampe og scoret en enkelt gang.

Gytkjær, som har en fortid i FC Nordsjælland, AB og Lyngby BK, kom til Italien efter et vellykket ophold i Polen, hvor han bombede mål ind i Ekstraklasa for Lech Poznan. Tidligere har han også med succes spillet for Rosenborg og Haugesund.

Den 32-årige angriber var vigtig for den italienske klub i deres bestræbelser på at rykke op i den bedste italienske række, men er siden gledet ud i holdets periferi. 

Den danske angriber forlængede dog med klubben i februar, og har sikkert scorede sig en udmærket hyre, hvilket kunne været et argument for at blive.

Gytkjær har kontraktudløb med AC Monza til sommer, og der skal altså snart træffes en beslutning om danskerens fremtid i klubben.