• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Medie: Messi har skidt forhold til PSG-stjerne

Foto: Getty Images

Ifølge den catalanske avis El Nacional er Mauro Icardi en person, som Lionel Messi ikke bryder sig om.

Af Lars Gram-Hanssen

Den seneste uges tid har været ganske tumultarisk for Mauro Icardi, efter at argentinerens hustru tilsyneladende opdagede hans utroskab

Og søndag reporterede den catalanske avis El Nacional så, at Paris Saint-Germain angiveligt pønser på at skille sig med Icardi, idet pariserne vil lave en byttehandel med Barcelona, der skal sende Sergio Agüero til den franske hovedstad. 

Agüero er således bedste venner med Messi, der til gengæld 'ikke kommer godt overens' med Icardi. Således er der angiveligt tale om en handel, der i høj grad er baseret på at holde Messi glad og tilfreds. 

Anspændt forhold
El Nacional reporterede tilbage i september, at Lionel Messi generelt har 'genereret spændinger internt' i Paris Saint-Germain. Avisen pegede således på Lyon-kampen, hvor Messi fremstod åbenlyst irriteret og uforstående, da Mauricio Pochettino valgte at udskifte ham, selvom kampen ikke var afgjort. 

- Men bortset fra disse offentlige stridigheder, så er der også de interne i omklædningsrummet. Messi har ikke et godt forhold til Mauro Icardi, lød det således dengang fra El Nacional.

Avisen peger således på, at folk tæt på Mauro Icardi for nogle år siden 'anklagede Messi for at nedlægge veto mod, at han [Icardi, red.] blev udtaget til Argentinas landshold.'

- Og det er da også sandt, at Icardi ikke har spillet for landsholdet i meget lang tid [Icardis seneste landskamp var i 2018, red.]. Der er tale om et forhold præget af maksimal anspændthed, og PSG-omklædningsrummet er nu splittet i flere kliker, lød det således fra El Nacional.

Kontroversiel affære
Kort efter sin ankomst til Paris Saint-Germain afviste Mauro Icardi selv, at han skulle have et problem med Lionel Messi. Dengang, i september 2019, skrev Goal, at 'rygter om kold luft mellem de to argentinere har cirkuleret i årevis'.

Årsagen var angiveligt, at Messi ikke brød sig om Icardis behandling af den tidligere argentinske landsholdsspiller, Maxi Lopez. Icardi indledte således en affære med Lopez' daværende hustru, Wanda Nara, som Icardi nu er gift med. 

Tilbage i 2019 skrev L'Equipe desuden, at Lionel Messi angiveligt skulle have bedt Angel Di Maria og Leandro Paredes om at ignorere Mauro Icardi efter angriberens skifte fra Inter til Paris Saint-Germain. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020