Rygter Lars Gram-Hanssen

Medie: PSG-stjerne vil rykke med Mbappé til Madrid

Foto: Getty Images

Ifølge den spanske avis El Nacional er Achraf Hakimi ikke glad for situationen i Paris Saint-Germain, og marokkaneren ønsker angiveligt at rykke retur til Real Madrid.

Af Lars Gram-Hanssen

Paris Saint-Germain brugte i sommer 445 millioner kroner på Achraf Hakimi, men marokkaneren drømmer faktisk om at optræde for en anden klub.

Således skriver den spanske avis El Nacional, at Achraf Hakimi ikke føler sig tilpas i Paris Saint-Germain, og at marokkaneren ønsker at følge med Kylian Mbappé til Real Madrid. 

El Nacional peger på, at Achraf Hakimi indledte sæsonen på flyvende vis, men at marokkaneren efter Lionel Messis ankomst har fået en mere defensiv rolle, hvor han ikke i samme grad kan bruge sine offensive kvaliteter, hvilket angiveligt frustrerer ham. 

Skadesplaget Carvajal
El Nacional peger på, at det stadig er lige tidligt nok for Achraf Hakimi at forsøge at komme væk fra Paris Saint-Germain, men avisen understreger samtidig, at Real Madrid-præsident Florentino Perez er opmærksom på marokkanerens sitaution. Madrilenerne er således angiveligt interesserede i at hente marokkaneren tilbage, efter at man sidste år solgte ham til Inter.

Dani Carvajal har således døjet med store skadesproblemer i de senere år, og derfor ønsker Real Madrid altså at forstærke sig på denne position. Samtidig peger El Nacional på, at Paris Saint-Germain næppe vil være specielt interesserede i at forhandle med Real Madrid, der forventes at snuppe Kylian Mbappé på en fri transfer til sommer. 

Tilbage i september afslørede Antonio Conte, at Achraf Hakimi drømmer om at skifte tilbage til Real Madrid. Læs mere om det HER.