• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League clbold.dk

Medie: Ronaldo er meget irriteret på holdkammerat

Foto: Getty Images

Ifølge The Telegraph har Cristiano Ronaldo på det seneste været særdeles frustreret over holdkammeraten Mason Greenwood.

Af clbold.dk

Manchester United befinder sig i en dyb krise efter søndagens 5-0-ydmygels mod Liverpool, og sent mandag reporterede The Telegraph, at spillertruppen har mistet tiltroen til cheftræner Ole Gunnar Solskjær. 

Ifølge The Telegrah konfronterede midterforsvareren Eric Bailly således Solskjær direkte efter 4-2-nederlaget til Leicester, hvor nordmanden valgte at bruge en småskadet og uskarp Harry Maguire fra start. Og ifølge The Telegraph er der generelt en tvivlsom stemning i Manchester United-truppen.

- Cristiano Ronaldo er alarmeret over Uniteds dramatiske formdyk og den manglende indbrydes forståelse med Mason Greenwood er ikke gået holdkammeraternes næser forbi. Greenwood har været en af Uniteds bedre spillere i denne sæson, men Ronaldo har haft svært ved at etablere et samspil med den 20-årige spiller, og han har til tider været voldsomt irriteret over nogle af holdkammeratens beslutninger på banen, lyder det således fra The Telegraph. 

Ronaldos hint
The Telegraph skriver endvidere, at Cristiano Ronaldo i et nyligt interview med DAZN desuden gav et hint om sin irritation over visse af Manchester Uniteds unge spillere. 

- Jeg taler ikke kun om fodbold. Den her nye generation, siden måske 1995, de tænker anderledes. Livet, fodbold og udfordringerne... de ting skal komme indefra. Nogle gange er du nødt til at acceptere ting, du ikke er enig i. Jeg kan huske vores generation, 1985... dengang var det sværere at spille på førsteholdet. Jeg kan huske, hvor svært det var at spille for Manchester United og endda på landsholdet. Men hvis du kigger rundt omkring i verden nu, så kommer tingene lidt nemmere nu, og de værdsætter ikke det hele. Det er min holdning, lød det således fra Ronaldo i interviewet, der blev foretaget inden Liverpool-kampen. 

Undren over Solskjær-beslutninger
Ifølge The Telegraph var Eric Bailly blot en af flere spillere, der inden Atalanta-kampen stillede spørgsmålstegn ved Solskjærs beslutninger. En af de truppens rutinerede spillere spurgte angiveligt Solskjær, hvorfor Donny van de Beek i denne sæson er blevet fravalgt gang på gang. Derudover var der angiveligt også undren over den sparsomme spilletid til folk som Jesse Lingard og Nemanja Matic.

På mødet, hvor flere spillere altså stillede spørgsmål direkte til Solskjær, svarede nordmanden angiveligt flere gange, at spillerne skulle stole på ham. Samme besked gentog Solskjær i omklædningsrummet efter 5-0-nederlaget til Liverpool.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020