• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Medie: Zidane er opsat på at overtage storklub

Foto: Getty Images

Omtrent et halvt år efter afskeden med Real Madrid kan Zinedine Zidane nu være på vej mod et nyt job. Således forlyder det nu, at franskmanden er klar til at overtage Paris Saint-Germain.

Af Lars Gram-Hanssen

Zinedine Zidane er opsat på at overtage cheftrænerjobbet i Paris Saint-Germain, hvis Mauricio Pochettino ender med at rykke til Manchester United.

Sådan lyder det nu fra den engelske avis The Telegraph

Ifølge The Telegraph er Paris Saint-Germain bevidst om, at Pochettino ikke kommer godt overens med parisernes sportsdirektør, Leonardo. Pochettino har endnu ikke bedt Paris Saint-Germain om et exit, lyder det fra The Telegraph. 

Vil ikke til United
Zinedine Zidane er i den seneste tid blevet rygtet til Manchester United, men ifølge The Telegraph har franskmanden langt større interesse i at overtage Paris Saint-Germain, hvis pariserne skal have en ny cheftræner. 

Zinedine Zidane forlod Real Madrid i maj, og i løbet af sine to ophold som cheftræner for madrilenerne viste franskmanden sine evner for at styre en stjernebesat trup. 

Tidligere tirsdag skrev Manchester Evening News, at Mauricio Pochettino er klar til at forlade Paris Saint-Germain med det samme, fordi argentineren ønsker at rykke til Manchester United.