• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Medier: Chelsea jagter stjerne - koster 893 mio.

Foto: Getty Images

Raheem Sterling er ikke den eneste stjerne, som Chelsea jagter i disse dage. London-klubben har også intensiveret jagten på Matthijs de Ligt, forlyder det nu.

Af Lars Gram-Hanssen

Chelsea slog sidste sommer klubbens transferrekord ved at hente Romelu Lukaku i Inter, og selvom belgieren har floppet stort, så har det tilsyneladende ikke skræmt London-klubben fra igen at bruge kassen på en Serie A-stjerne. 

Således har flere medier i de seneste dage skrevet, at Chelsea arbejder hårdt på at hente Matthijs de Ligt i Juventus. Og noget tyder på, at det bliver en dyr affære for London-klubben. 

Den italienske avis La Gazzetta dello Sport skriver således, at Juventus vil have de 893 millioner kroner, som Matthijs de Ligts frikøbsklausul lyder på. Ifølge avisen har Chelsea vurderet hollænderens værdi til 744 millioner kroner, og den engelske klub prøver at presse prisen længere ned ved at inkludere Timo Werner og Christian Pulisic i handlen.

Disse to spillere er dog ikke interessante for Juventus, lyder det fra La Gazzetta dello Sport. Ifølge avisen er Juventus' plan ikke at sælge Matthijs de Ligt, medmindre man modtager et uimodståeligt tilbud. La Gazzetta dello Sport peger dog samtidig på, at denne sommer er den sidste, hvor Juventus vil stå stærkt i forhandlinger om Matthijs de Ligt, idet hollænderens kontrakt udløber i 2024.

Også Fabrizio Romano og The Telegraph skriver, at Chelsea er i dialog med Juventus om Matthijs de Ligt. Førstnævnte understreger, at prisskiltet på hollænderen fortsat er 'højt'.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.