Video : Tipsbladet
Rygter

PL-bomber står højt på ønskelisten i Chelsea

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Douglas Luiz fra Aston Villa til FC Barcelona
Note: 
Andreas Christensen er senest blevet nævnt som Hansi Flicks oplagte bud på en afløser til Sergio Busquets, men nu melder endnu en spiller sin kandidatur til netop den position. Brasilianske Douglas Luiz har angiveligt været i kontakt med sportsdirektør Deco, da spilleren selv ønsker at fremtvinge et skifte til Barcelona.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: SPORT

Dominic Solanke fra Bournemouth til Chelsea
Note: 
Selvom han spiller for et hold i den nedre halvdel af tabellen, har Dominic Solanke holdt trit med de allerstørste stjerner på topscorerlisten i Premier League, og det er naturligvis ikke gået Chelseas næse forbi, der har planer om at forsøge sig på at hente den 26-årige bomber til London.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: HITC 

Matty Cash fra Aston Villa til AC Milan
Note: 
Douglas Luiz er dog ikke den eneste profil, som Aston Villa kan sende til en storklub i Europa. Også Matty Cash er et varmt emne i fodboldeuropa, hvor især AC Milan angiveligt allerede er i gang forhandlingerne om et køb af den 26-årige højre back. Unai Emery og co. kræver dog mindst 30 millioner pund, svarende til 264 millioner kroner for Cash, hvilket kan bremse købet.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Talksport og Athletic

Matteo Guendouzi fra Marseille til Aston Villa
Note: 
Matteo Guendouzi var Unai Emerys første køb som ny træner i Arsenal tilbage i 2018, og den nuværende Aston Villa-træner skulle da også være så vild med midtbanespilleren, at han ønsker at købe ham til Aston Villa, der allerede har påbegyndt indledende samtaler med spilleren om et skifte tilbage til Premier League
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Football Insider