Video : Tipsbladet
Rygter

Rygtebørs: Han er ny mand i Aston Villa

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Juventus vil hente stjerneduo
Note: Med afgangen af veteranen Giorgio Chiellini, så er Juventus på udkig efter forstærkning til defensiven. Her har de udset sig den mangeårige Napoli-stjerne Kalidou Koulibaly og Arsenals brasilianske forsvarer Gabriel Magalhães.
Kilde: Tuttosport
Sandsynlighed: Under middel

Casemiro fra Real Madrid til Paris Saint-Germain
Note: Paris Saint-Germain er angiveligt interesseret i at bringe Casemiro til den franske hovedstad. Zinedine Zidane skulle være opsat på at bringe sin tidligere midtbanestjerne fra Real Madrid til Frankrig, hvis han, som rygterne siger, overtager tøjlerne i PSG.
Kilde: El Nacional
Sandsynlighed: Under middel

Boubacar Kamara fra Marseille til Aston Villa
Note: Midtbanespilleren tager afsked med Marseille ved sommerens kontraktudløb. Selv har han sagt, at han meget snart vil offentliggøre sin kommende arbejdsgiver. Andre mener at vide, at han skal tørne ud i Premier League, hvor Aston Villa har sikret sig en aftale med midtbanespilleren. Tilbage i januar var franskmanden rygtet kraftigt mod et skifte til Manchester United. Også Atletico Madrid og Newcastle har været inde i billedet.
Kilde: RMC Sport
Sandsynlighed: Over middel

Victor Osimhen fra Napoli til Arsenal
Note: Arsenal ser ud til at være snublet på målstregen i kampen om top fire i Premier League, og en del af forklaringen skal formentlig findes i, at London-klubben har været tyndt besat i angrebet siden januar, hvor det ikke lykkedes at finde en erstatning for Aubameyang. Nu forlyder det dog, at Arsenal er klar til at spendere stort på sommerens transfermarked, idet den engelske klub angiveligt har budt 670 millioner kroner for Napoli-stjernen Victor Osimhen. Et bud, som den italienske klub dog skulle have afvist, da man kræver 820 millioner kroner for den 23-årige nigerianer. 
Kilde: Calciomercato
Sandsynlighed: Under middel

Aurelien Tchouameni fra Monaco til Real Madrid
Note: Efter nedturen med Kylian Mbappé har Real Madrid nu valgt at kigge fremad ved at gå efter Monaco-profilen Aurelien Tchouameni, som madrilenerne vil hente allerede denne sommer. Den 22-årige franske landsholdsspiller har også været rygtet til Liverpool og Chelsea, men meldes altså nu på vej til Real Madrid, hvor Carlo Ancelotti ser franskmanden som en vigtig brik i foryngelsesprocessen på Real Madrids midtbane, hvor flere af de bærende kræfter er kommet op i årene. 
Kilde: Diario Sport
Sandsynlighed: Over middel

Nemanja Matic fra Manchester United til Fulham
Note: Nemanja Matic' kontrakt med Manchester United udløber denne sommer, men den serbiske midtbanespiller kan nu tage en tørn mere i Premier League, hvor han tidligere har spillet for Chelsea. Således forlyder det nu, at oprykkerne fra Fulham er interesseret i at tilføre lidt rutine til midtbanen forud for næste sæson. 
Kilde: The Sun
Sandsynlighed: Middel

Leonardo forlader Paris Saint-Germain
Note: Efter Kylian Mbappés forlængelse har det været fremme, at angriberen har forlangt, at Paris Saint-Germain ansætter en ny sportsdirektør. Og det er angiveligt nu faldet på plads, at Leonardos tid som sportsdirektør for pariserne er forbi. Også cheftræner Mauricio Pochettino forventes at ryge ud.
Kilde: Fabrizio Romano
Sandsynlighed: Over middel

Fernandinho fra Manchester City til Atletico Paranaense
Note: Efter ni sæsoner i Manchester City er det slut for Fernandinho efter søndagens altafgørende opgør mod Aston Villa. Og midtbanespilleren meldes nu tæt på en aftale med Curitiba-klubben Atletico Paranaense i hjemlandet.
Kilde: Fabrizio Romano
Sandsynlighed: Over middel