Foto: IMAGO
Rygter

Rygtebørs: Mourinho vil overtage kæmpe trænerjob

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Steve Bergwijn fra Ajax til Saudi eller West Ham
Note: 
Ajax fik en miserabel start på sæsonen, men er siden kommet lidt efter det. Det kan de blandt andet takke Steve Bergwijn for, der er klubbens næstmest scorende spiller i denne sæson. Det er dog med at nyde ham, mens man stadig har ham, fordi både West Ham og klubber i Saudi skulle ifølge spillerens egen agent holde øje med Ajax-profilen.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Fabrizio Romano

Nico Williams fra Athletic Bilbao til Arsenal eller Chelsea
Note: 
Arsenal har flere gange sendt scouts til baskerlandet for at holde øje med Nico Williams i Athletic Bilbao. Den spansk-ghanesiske venstre kant har været en assist-maskine i sæsonen med ti assists på 24 kampe, hvori det også er blevet til fem mål. Hvis de takter fortsætter for Nico Williams, kan det sagtens tænkes, at Arsenal vil forsøge sig på ham til sommer
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Caughtoffside

Jose Mourinho til Bayern München 
Note: 
Bayern tabte i weekenden med 3-0 til ubesejrede Bayer Leverkusen, der ser ud til at stjæle det tyske mesterskab foran sydtyskerne, der ellers har vundet mesterskabet 11 gange i træk. Thomas Tuchels fremtid som cheftræner ser derfpr usikker ud, og Jose Mourinho skulle angiveligt være klar på at tage udfordringen op i Bayern München. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: BILD

Tosin Adarabioyo fra Fulham til Liverpool
Note: 
Tosin Adarabioyo har fortid i Manchester City, men har siden 2020 tørnet ud for Fulham med stor succes. Så stor succes, at selveste Liverpool angiveligt skulle holde øje med den 26-årige midtstopper. Han kan da også hentes gratis på en fri transfer til sommer, hvis ikke han forlænger sin kontrakt inden. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Mail