Foto: Getty Images
Rygter

Rygtebørs: Napoli kigger på dansk midtbanefantom

Tipsbladet serverer torsdagens varmeste transferrygter.

Maurits Kjærgaard fra RB Salzburg til Napoli
Note: Den danske 20-årige dansker viser lovende takter i den østrigske liga og på det danske U21-landshold og rygtes jævnligt til større adresser. Nu skulle Napoli have set sig lune på Kjærgaard, der angiveligt kan købes for 15 millioner euro, svarende til cirka 110 millioner kroner. Skulle han skifte til den italienske mestre, ville han blive holdkammerater med danske Jesper Lindstrøm og muligvis også Albert Grønbæk, der ligeledes siges at være i kikkerten i Syditalien.
Kilde: Tuttomercato
Sandsynlighed: Middel

Nottingham Forest smider Steve Cooper på porten
Note: Nottingham Forest fik læsterlige klø af Fulham i går, onsdag, med 5-0. Det er derfor ikke underligt, at den engelske presse begynder at spekulere i, at Steve Cooper snart kan være fortid i Premier League-klubben.
Kilde: Daily Mail
Sandsynlighed: Middel

Joa Felix fra Atletico Madrid til Barcelona på en permanent aftale
Note: Den vævre portugiser har vist lovende takter i Catalonien, hvorfor man ikke kan bebrejde Xavi for at drømme om at hente ham på en permanent aftale. Atletico kræver angiveligt i omegnen af 500 millioner kroner.
Kilde: Goal
Sandsynlighed: Under middel

Jonathan Tah fra Bayer Leverkusen til Chelsea
Note: Chelsea vil angiveligt opruste i bagerste række, og her skulle Leverkusens Jonathan Tah være blandt kandidaterne. Den bomstærke tysker har tidligere været rygtet til både Newcastle og Manchester United
Kilde: Christian Falk (journalist på Bild)