Video : Tipsbladet
Rygter

Rygtebørs: De vil spolere Liverpool-handel

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Yves Bissouma fra Brighton til AS Monaco
Note: Aurélien Tchouaméni er på vej til Real Madrid i en kæmpehandel, så AS Monaco skal bruge en ny central midtbanespiller. I øjeblikket er Yves Bissouma fra Brighton øverst på ønskelisten, men Johan Lange forsøger også at lokke ivorianeren til Aston Villa.
Kilde: RMC Sport
Sandsynlighed: Over middel

Caglar Söyüncü fra Leicester til Tottenham
Note: Antonio Conte er på udkig efter en ny midterforsvarer og har udset sig Caglar Söyüncü fra Leicester. Den lynhurtige tyrker er dog også et varmt emne i Chelsea, der ligeledes er på jagt efter en ny centerback.
Kilde: Daily Mail
Sandsynlighed: Middel

Calvin Ramsay fra Aberdeen til Liverpool
Note: Den unge skotte Calvin Ramsay tiltrækker sig interesse fra Liverpool, der vil have en backup for Trent Alexander-Arnold, men både Bologna og Leeds forsøger at spolere handlen. 
Kilde: The Scotsman
Sandsynlighed: Middel

Victor Osimhen fra Napoli til Arsenal
Note: Arsenal har efter sigende indledt forhandlingerne med Napoli-angriberen Victor Osimhen, der også er et emne i Manchester United. Det bliver dog svært at lokke nigerianeren til klubben, da Napoli skal spille Champions League i næste sæson, mens Arsenal selv må nøjes med Europa League.
Kilde: Goal
Sandsynlighed: Under middel

Raheem Sterling fra Manchester City til Real Madrid
Note: Efter nedturen med Kylian Mbappé, der valgte at blive i Paris Saint-Germain, har Real Madrid nu i stedet rettet blikket mod Raheem Sterling. Den 27-årige engelske landsholdsspiller, der tidligere har talt varmt om at spille i udlandet, har kontraktudløb i Manchester City næste år. Prisen på Sterling lyder angiveligt på 440 millioner kroner. 
Kilde: Daily Star
Sandsynlighed: Middel

Sadio Mane fra Liverpool til Bayern München
Note: Mané er angiveligt åben for at fortsætte karrieren hos de tyske mestre. Forhandlingerne siges at bevæge sig fremad, idet både cheftræner Julian Nagelsmann og sportsdirektør Hasan Salihamidzic er varm på idéen om at hente senegaleseren, der kan koste under 370 millioner kroner, idet hans kontrakt udløber næste sommer. 
Kilde: Florian Plettenberg
Sandsynlighed: Under middel

Pau Torres fra Villarreal til Manchester United
Note: Manchester United råder i forvejen over nogle dyrere midterforsvarere i Maguire og Varane, men nu forlyder det, at de røde djævle vil hente endnu en dyr forstærkning til det centrale forsvar. Således er den nye cheftræner Erik ten Hag angiveligt varm på idéen om at hente Villarreal-profilen Pau Torres, der koster omtrent 370 millioner kroner. 
Kilde: Marca
Sandsynlighed: Middel

Adnan Januzaj fra Real Sociedad til Barcelona
Note: Barcelona siger muligvis farvel til både Ousmane Dembélé og Adama Traoré denne sommer, og derfor skal der hentes nye kantspillere. Førsteprioriteten var Raphinha, men efter Leeds' overlevelse i Premier League er brasilianerens pris steget markant. Derfor overvejer Barcelona angiveligt den tidligere Manchester United-spiller Adnan Januzaj i stedet for Raphinha.
Kilde: Diario Sport
Sandsynlighed: Middel

Gabriel fra Arsenal til Juventus
Note: Arsenal kan potentielt miste en defensiv profil denne sommer, idet Juventus vil hente den brasilianske midterforsvarer Gabriel til Serie A.
Kilde: Daily Mirror
Sandsynlighed: Under middel

Evander fra FC Midtjylland til Marseille
Note
: Dette kan sagtens blive sommeren, hvor den brasilianske stjerne forlader FC Midtjylland, og der skal være klubber, der står klar med millioner. Evander har scoret 12 gange i denne sæsons Superliga, ligesom han har lavet masser af oplæg. Han er ved at vokse sig ud af Superligaen, den 23-årige brasilianer, og med en nylig forlængelse i hus, kan FCM måske kræve et trecifret millionebeløb. Marseille mangler en central midtbanespiller, efter man har mistet Kamara til Aston Villa, og angiveligt vil klubben have en mere offensiv type. Enter Evander. Brasilianeren skal være populær hos ledelsen i Marseille. Ifølge mediet koster han omkring 75 millioner kroner.
Kilde: hommedumatch.fr
Sandsynlighed: Middel