Video : Tipsbladet
Rygter

Rygtebørsen: De vil hente Alexis Sanchez tilbage

Tipsbladet er klar med torsdagens rygter fra den internationale fodboldverden.

Randal Kolo Muani fra Eintracht Frankfurt til Paris Saint-Germain
Note: PSG har allerede fået afvist et bud på 80 millioner euro for angriberen, men forhandlingerne er stadig i gang. Lige nu er to muligheder på bordet: Enten vil PSG leje Muani med en købsoption, eller også vil de smide Hugo Ekitike med i en handel for ikke at betale lige så mange millioner. Den sidste mulighed skulle den tyske klub dog være lidt lunken overfor.
Kilde: L'Equipe
Sandsynlighed: Middel

Nadiem Amiri fra Bayer Leverkusen til Leeds United
Note: Leeds har sendt et konkret bud afsted mod Amiri, som får en fireårig aftale, såfremt det accepteres, og han selv vil skifte til Leeds.
Kilde: Fabrizio Romano
Sandsynlighed: Middel

Alexis Sanchez til Inter
Note: Alexis Sanchez kan være på vej mod en retur til Inter. Hvis klubben skiller sig af med Joaquin Correa, så vil Inter vende blikket mod Alexis Sanchez, der i øjeblikket står uden klub, efter kontrakten med Marseille udløb i sommer. Sanchez og Inter kender hinanden særdeles godt, for han var på kontrakt i klubben fra 2019 til 2022. 
Kilde: Fabrizio Romano
Sandsynlighed: Middel

Brennan Johnson fra Nottingham Forest til Tottenham Hotspur
Note: Tottenham kan bruge en pæn del af Harry Kane-pengene på Brennan Johnson, som længe har vist god form for Nottingham Forest. Brentford har tidligere budt 35 millioner pund for ham uden held, og Forest kræver angiveligt 50 millioner pund.
Kilde: Daily Mail
Sandsynlighed: Under middel