• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Pelle Kirchner

Rygtebørsen: Giganter kæmper om tysk megatalent

Foto: Getty Images

Tipsbladet tager temperaturen på de varmeste transferrygter fra den internationale fodboldverden.

Af Pelle Kirchner

Piotr Zielinski fra Napoli til Liverpool
Note: Det kan efterhånden være svært at forestille sig Piotr Zielinski i andre steder end i Serie A, hvor han har spillet i mere end ti år for henholdsvis Udinese og Napoli. Men alt godt har en ende, og det har polakkens tid i Serie A måske også. I hvert fald skulle Jürgen Klopp være interesseret i at hente midtbanespilleren til Liverpool, når hans kontrakt udløber til næste sommer. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Teamtalk 

Jamie Bynoe-Gittens fra Dortmund til Chelsea
Note:
Bynoe-Gittens har stadig til gode at starte inde i Bundesligaen i denne sæson, hvor det er blevet til tre indhop. Alligevel spås den kun 19-årige englænder en stor fremtid, og den kan måske være at finde i hjemlandet. I hvert fald menes Chelsea at være interesserede i at hente den unge offensivspiller, der også følges af blandt andre Arsenal og Newcastle. Dortmund kræver angiveligt 300 millioner kroner for Bynoe-Gittens. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Fichajes

Florian Wirtz fra Bayer Leverkusen til Chelsea, Liverpool eller Bayern.
Note: En anden ung Bundesliga-spiller med en stor fremtid hedder Florian Wirtz. Den 20-årige tysker står noteret for imponerende seks mål og ni assist på 15 kampe i denne sæson, og derfor står de store klubber da også nærmest i kø for at kæmpe om at sikre sig den unge offensivspiller. Både Chelsea og Liverpool har haft følehornene ude, men også Bayern er naturligvis - fristes man til at sige - interesseret i af gafle en stjernespiller fra en rivaliserende klub. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mail

Winsley Boteli fra Borussia Mönchengladbach til Juventus
Note: 
Det er måske ikke et kendt navn i fodboldverdenen. Endnu. Men det kan det meget hurtigt blive. Boteli er en kun 17-årig schweizisk angriber, der tørner ud for Mönchengladbachs U19-hold, hvor han har scoret hele 12 mål på kun 10 kampe. Han ved kort sagt, hvor målet står, og det har Juventus opsnappet, der holder et vågent øje med den unge angriber. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Fabrizio Romano