• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter tipsbladet

Rygtebørsen: AC Milan jagter FCK-duo

Foto: Getty Images

Tipsbladet er klar med tirsdagens rygter fra den internationale fodboldverden.

Af tipsbladet

William Clem og Roony Bardghji fra FC København til AC Milan
Note: Paolo Maldini og kompagni vil angiveligt på rov hos de nykårede danske mestre. Både Willam Clem og Roony Bardghji er angiveligt på blokken i modebyen, hvor der er varslet en travl transfersommer. Begge spillere er på lange kontrakter i klubben, men hvis den italienske mesterklub banker på døren med store millionbeløb, kan det blive svært for Peter Christiansen at sige nej. 
Kilde: MilanPress.it
Sandsynlighed: Under middel

Lionel Messi fra PSG til Al-Hilal
Note: Det peger mere og mere i retning af, at Lionel Messi går i Cristiano Ronaldos fodspor og tager skiftet til Mellemøsten. Sker det, så kommer argentineren til at tjene styrtende med penge. Messis far og agent har efter sigende accepteret Al-Hilals tilbud, som sikrer Messi 600 millioner euro om året - mere end dobbelt så meget som Cristiano Ronaldo tjener lige nu i Al Nassr. Messi vil helst til Barcelona, men han er også klar over, at klubben nok ikke har økonomien til at hente ham.
Kilde: Foot Mercato
Sandsynlighed: Middel

Nacho fra Real Madrid til Inter
Note: Nachos kontrakt med Real Madrid løber ud efter sæsonen, og lige nu har klubben ikke taget en beslutning om, hvorvidt denne skal forlænges. Inter har taget kontakt til den fleksible stopper for at høre om hans krav, men intet er blevet aftalt endnu.
Kilde: Fabrizio Romano
Sandsynlighed: Under middel

Amad Diallo fra Manchester United til Feyenoord
Note: Det tyder ikke på, at Amad Diallo har den store fremtid i Manchester United, som ventes at bruge mange penge på offensive førsteholdsspillere til sommer. I denne sæson har han været udlejet til Sunderland, men turen kan gå til Holland efter sommerferien, hvor mestrene fra Feyenoord vil forsøge at hente ham permanent. 
Kilde: 1908.nl
Sandsynlighed: Middel

Manuel Ugarte fra Sporting CP til Chelsea
Note: Midtbanespilleren er et meget godt bud som Mauricio Pochettinos første handel som Chelsea-træner, og hans fremtid kan allerede blive afgjort næste uge. Også PSG er interesseret, og Chelsea risikerer at miste Ugarte på grund af manglende europæisk deltagelse til næste sæson.
Kilde: Jornal
Sandsynlighed: Middel

Raphael Guerreiro fra Borussia Dortmund til Bayern München
Note: Borussia Dortmund tabte i weekenden det tyske mesterskab til Bayern München, og nu kan man også få stjålet en af sine store profiler. Guerreiro har kontraktudløb til sommer, og Bayern München har nu taget kontakt til ham. Klubben skal også finde en ny back, efter det ikke ser ud til, at man gør aftalen med Joao Cancelo permanent. 
Kilde: Sky Sport
Sandsynlighed: Middel