• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Jacob Quvang

Rygtebørsen: Handler Arsenal i Frankrig?

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Af Jacob Quvang

Serdar Azmoun fra Zenit til Everton
Note: Den iranske angriber Serdar Azmoun er et varmt navn i England. Seneste klub til at melde sig ind i kampen om den 26-åriges underskrift er Everton. Også West Ham, Arsenal og Tottenham har tidligere været rygtet sammen med Azmouns navn.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: 90min.com

Jonathan David fra Lille til Arsenal
Note: Arsenal skulle også være klar til at gå på rov i det franske denne vinter. Her er canadiske Jonathan David angiveligt på ønskelisten over transferemner.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: London Evening Standard

Dusan Vlahovic fra Fiorentina til Manchester City
Note: Manchester City melder sig ind i kampen om den talentfulde bomber fra Fiorentina, som i denne sæson allerede har scoret 19 gange for klub og land. Konkurrencen er dog stor, og prisen bliver høj, men det er ingen hemmelighed, at Guardiola jagter en rendyrket angriber. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: La Repubblica

Ferran Torres fra Manchester City til Barcelona
Note:
 Det er offentligt kendt, at Barcelona vil have City-spanieren, og ESPN melder, at klubben har holdt samtaler med ham. Klubbens præsident, Joan Laporta, er dog ude og sige, at klubbens finansielle position betyder, at man ikke kan købe nogen spillere lige i øjeblikket.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Marca

Renato Sanches fra Lille til Liverpool
Note:
Liverpool meldes interesseret i Lille-midtbanespilleren, som gennem længere tid har været på vej væk fra klubben. Den engelske klub skal dog punge ud for portugiseren, der værdisættes til næsten 300 millioner kroner.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Fichajes

Nathaniel Phillips forlader Liverpool
Note: 
Nu går angiveligt ikke meget længere for Liverpools kulthelt Nathaniel Phillips, der i sidste sæson spillede en overraskende stor rolle for klubben på grund af skadesproblemer. Således antyder Jürgen Klopp, at Phillips kan få lov til at forlade klubben til januar.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Goal

Samuel Umtiti fra Barcelona til AC Milan
Note
: Den uønskede Barca-stopper har ingen fremtid i den spanske klub, og nu kan Simon Kjærs sæson-ødelæggende skade bane vejen for et skifte til San Siro. Således er AC Milan interesseret i franskmanden, og det var de allerede i sommer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sport

Ousmane Dembele fra Barcelona til Tottenham
Note: Der er hård kamp om Ousmane Dembele, hvis kontrakt med Barcelona udløber til sommer. Nu melder Tottenham sig ind i kapløbet og pønser på at give ham en lukrativ kontrakt. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mundo Deportivo

Inter vil hente Real Madrid-emne
Note
: Det har længe ligget i kortene, at Julio Alvarez skulle til Real Madrid, men nu melder Inter sig på banen for argentinerens underskrift. Inter vil betale 25 millioner euro for ham og leje ham tilbage til River Plate for resten af sæsonen.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Calciomercato

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020