• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lasse Claes

Rygtebørs: Mbappé vil genforenes med holdkammerat

Foto: Stu Forster

Tipsbladet serverer her onsdagens sidste omgang rygter for dig.

Af Lasse Claes

Bernado Silva fra Manchester City til PSG
Note: Kylian Mbappé ønsker angiveligt at blive genforenet med sin holdkammerat fra AS Monaco. Den franske superstjerne har opfordret til, at PSG forsøger at hente den 28-årige portugiser.
Kilde: The Sun
Sandsynlighed: Middel

Hakim Ziyech fra Chelsea til Everton
Note: Den marokkanske offensivspil har ikke været førstevalget i Chelsea i indeværende sæson, omend han for nyligt er kommet ind i varmen. Everton skulle angiveligt være interesseret i at hente ham for omkring 200 millioner kroner. 
Kilde: Sky Sports
Sandsynlighed: Under Middel

United vil sælge McTominay og Maguire
Note: De to englændere har ikke fået meget tid på grønsværen for nyligt, og har begge en rimelig heftig løn. Erik ten Hag er angiveligt igang med at rydde op i truppen, og Maguire og McTominay kan være de første ude af døren.
Kilde: The Sun
Sandsynlighed: Middel 

Sam Allardyce bliver ny træner for Everton
Note: Den 68-årige trænerlegende har ikke været chef på sidelinjen siden sommeren 2021, hvor han sagde farvel til West Bromwich, som er placeret i Englands næstbedste fodboldrække. Her cirka 18 måneder senere kan Sam Allardyce lave et sensationelt comeback til Premier League, hvor han tidligere har stået i spidsen for flere klubber. Everton overvejer nemlig at ansætte englænderen efter fyringen af Frank Lampard. Førstevalget er dog fortsat Marcelo Bielsa.
Kilde: Independent.
Sandsynlighed: Under middel. 

Moises Caicedo fra Brighton til Arsenal eller Chelsea
Note: De to London-klubber kan ende i en direkte duel på transfermarkedet til sommer. Og hvis det skal lykkes at besejre konkurrenten, skal den store pengepung findes frem. Brighton har således sat et prisskilt på midtbanespilleren, som lyder på i omegnen af 840 millioner danske kroner.
Kilde: Evening Standard og Times.
Sandsynlighed: Middel.

Jack Harrison fra Leeds til Leicester
Note: Victor Kristiansen kan muligvis se frem til at få en ny holdkammerat snart. I hvert fald er kantspilleren et transfermål for Leicester.
Kilde: The Telegraph.
Sandsynlighed: Middel.

Thiago Silva forlænger sin kontrakt med Chelsea
Note: Den tidligere Paris St. Germain-stjerne har rundet 38 år, men det bekymrer ikke Graham Potter og kompagni. Chelsea vil nemlig forlænge Thiago Silvas kontrakt, som udløber efter denne sæson. 
Kilde: The Athletic. 
Sandsynlighed: Over middel. 

Weston McKennie fra Juventus til Leeds 
Note: Amerikaneren kan snart være ny mand i London-klubben. Der skulle således være en dialog i gang mellem Juventus og Leeds omkring den 24-årige amerikaner. 
Kilde: Fabrizio Romano. 
Sandsynlighed: Middel.