Rygter Lars Gram-Hanssen

Seks store navne, der meldes tæt på udlejning

Foto: Getty Images

Lejeaftaler er en ofte benyttet løsning i januar, og vi har udpeget fem store navne, der ser ud til at være tæt på en udlejning i løbet af de kommende dage.

Af Lars Gram-Hanssen

Der er under fem dage tilbage af vinterens transfervindue, hvor der stadig er meget, der mangler at falde på plads. 

Blandt andet er der nogle store navne, der i øjeblikket gerne vil væk fra deres nuværende klubber, fordi de ikke får så meget spilletid. 

Vi har her udpeget seks spillere, som meget vel kan forlade deres nuværende klub på en lejeaftale inden transfervinduets deadline mandag ved midnat. 

Tanguy Ndombélé (Tottenham)
Tottenhams dyreste indkøb nogensinde har ikke været en bragende succes, og franskmanden, der kostede 490 millioner kroner, har været rygtet væk på en lejeaftale. Ifølge transfereksperten Fabrizio Romano er Tottenham i dialog med Paris Saint-Germain om en lejeaftale for Ndombélé.

Dele Alli (Tottenham)
Ligesom Ndombélé var Alli ikke udtaget til weekendens ligakamp mod Chelsea, og den offensive midtbanespiller kan angiveligt ende i Newcastle eller Everton

Jesse Lingard (Manchester United)
Midtbanespilleren har kontraktudløb til sommer, og Manchester United har angiveligt i dialog med Newcastle om en lejeaftale. Ifølge The Guardian har de to klubber dog svært ved at nå til enighed om vilkårene. 

Donny van de Beek (Manchester United)
Hollænderen har ikke haft en sjov tid i Manchester, og ifølge The Guardian arbejder Crystal Palace på at forhandle en lejeaftale på plads med Manchester United. 

Robin Gosens (Atalanta)
Joakim Mæhles rival ser ud til at forlade Atalanta på en lejeaftale. Ifølge flere italienske medier skal tyskeren således gennemgå et lægetjek i Inter torsdag. Milano-klubben har angiveligt også sikret sig en aftale om til sommer at gøre aftalen permanent.

Nicolas Tagliafico (Ajax)
Argentineren kan være på vej væk fra Amsterdam i løbet af de kommende dage. Ifølge ESPN har Tagliafico i hvert fald informeret Ajax om, at han ønsker at rykke til FC Barcelona på en lejeaftale.