• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter clbold.dk

Utroligt: Madrid-stjerne gør comeback efter 6 år

Foto: Getty Images

Ifølge Le Parisien står Karim Benzema foran et højst uventet comeback på det franske landshold. Mediet skriver således, at Real Madrid-stjernen forventes at blive en del af Frankrigs EM-trup.

Af clbold.dk

Stik imod alle forventninger forlyder det nu, at Karim Benzema skal med til EM.

Således reporterer det franske medie Le Parisien, at Real Madrid-stjernen forventes at indgå i Frankrigs trup til slutrunden. 

Kom på kant med Deschamps
På grund af en kontroversiel afpresningssag har Karim Benzema ikke spillet for det franske landshold siden 2015. Der er tale om en sag, hvor Benzema er anklaget for at have involveret i afpresning af landsholdskollegaen Mathieu Valbuena. Afpresserne var angiveligt i besiddelse af en sexvideo, hvor Valbuena optrådte. 

Karim Benzemas forhold til landstræner Didier Deschamps blev helt skidt i juni 2016, hvor Real Madrid-stjernen gav udtryk for, at Deschamps havde 'givet under for et pres fra de racistiske dele af Frankrig'. Benzema gik efterfølgende glip af både EM i 2016, hvor Frankrig hentede sølvmedaljer, og VM i 2018, hvor Deschamps tropper gik hele vejen.

Le Parisien peger dog på, at tiden heler alle sår, og at tiden nu er kommet til tilgivelse. Real Madrid-stjernen har scoret 27 mål i 81 kampe for Frankrig, men kan altså nu formentligt se frem til endnu flere kampe i landsholdstrøjen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020