• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Tidl. Real Madrid-stjerner kan blive genforenet

Foto: Getty Images

Ifølge den spanske avis AS kan Real Madrid-legenden Marcelo være på vej til Los Angeles FC efter et svært efterår i græsk fodbold.

Af Lars Gram-Hanssen

Efter blot et par måneder i Olympiakos kan Real Madrid-legenden Marcelo være på vej væk igen. 

Sådan lyder det nu fra den spanske avis AS, der skriver, at den 34-årige brasilianer sandsynligvis siger farvel til Pep Biel og kompagni til januar. 

Marcelo rykkede i sommer til Olympiakos efter mere end 15 år i Real Madrid, men tiden i Grækenland er ikke gået som planlagt for brasilianeren. 

I denne sæson er det således blot blevet til sølle to ligakampe for Marcelo, og i begge tilfælde var der tale om indhop i anden halvleg. I Europa League har Marcelo spillet tre kampe for Olympiakos, også her som indskifter. 

AS skriver, at man i Grækenland forklarer Marcelos beskedne spilletid med, at brasilianeren er overvægtig og i dårlig form. Ifølge AS er både Besiktas og Los Angeles FC interesseret i at hente Marcelo.

I sidstnævnte klub kan Marcelo blive genforenet med sin tidligere Real Madrid-holdkammerat Gareth Bale, der for nyligt var med til at gøre Los Angeles FC til amerikansk mester.