• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Tilbagekøbsklausul skaber strid mellem Real Madrid og Manchester United

Foto: Getty Images

Manchester United vil gerne hente venstrebacken Sergio Reguilon i Real Madrid, men englænderne vil ikke give spanierne en tilbagekøbsklausul.

Af Lars Gram-Hanssen

Manchester Uniteds jagt på Real Madrid-backen Sergio Reguilon er nu blevet besværliggjort af, at madrilenerne insisterer på at inkludere en tilbagekøbsklausul på 222 millioner kroner i aftalen. 

Den 23-årige back, som i weekenden fik sin debut for det spanske landshold, var i sidste sæson udlejet til Sevilla, hvor han var en nøglespiller og spillede en stor rolle i den spanske klubs Europa League-triumf. 

United er ikke vilde med idéen
På trods af de gode takter fra Reguilon har Zinedine Zidane vurderet, at backen ikke indgår i Real Madrids planer for næste sæson. Franskmanden råder allerede over Ferland Mendy og Marcelo på venstrebackpositionen. 

Ifølge det spanske medie El Partizado de Cope har Real Madrid dog insisteret på at inkludere en tilbagekøbsklausul i aftalen med Manchester United. 

På Old Trafford er man dog stor modstander af idéen om tilbagekøbsklausulen, da man frygter, at man kan komme til at fortryde sådan en aftale senere. 

I Real Madrid har man længe været glade for at få inkluderet tilbagekøbsklausuler, når man sælger lovende unge spillere. Et eksempel er højrebacken Dani Carvajal, som man i 2012 solgte til Leverkusen, for derefter at hente spanieren tilbage året efter.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020