• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Nikolaj Kesting

Torsdagens rygtebørs: Liverpool vil sælge ud

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de bedste rygter fra international fodbold

Af Nikolaj Kesting

Renato Sanches fra Lille til FC Barcelona eller Arsenal
Note: Den spanske storklub forbereder efter sigende et bud på portugisiske Renato Sanches, selvom Arsenal fortsat regnes for at være favoritter til at hente Lille-spilleren.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Express

Raheem Sterling fra Manchester City til FC Barcelona
Note: Der er opstået tvivl om Raheem Sterlings fremtid i Manchester City, og FC Barcelona følger kantspilleren situation. Han kan potentielt komme til at afløse Antoine Griezmann, der meldes på vej væk.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Tot Costa

Mario Lemina fra Southampton til Newcastle
Note: Newcastle er på jagt efter en ny midtbanespiller og viser interesse for FC Midtjyllands Jens-Lys Cajuste. Men man vil ikke betale de 113 millioner kroner, midtjyderne forlanger, og har i stedet rettet blikket mod Southamptons Mario Lemina. Han kan angiveligt hentes for 35 millioner kroner.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Daily Mail

Liverpool sælger Nat Phillips, Harry Wilson, Divock Origi, Neco Williams og Xherdan Shaqiri
Note: Liverpool forsøger at hente et sted mellem 520 og 610 millioner kroner på transfermarkedet og skulle derfor være klar til at sælge både Nat Phillips, Harry Wilson, Divock Origi, Neco Williams og Xherdan Shaqiri.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Liverpool Echo

Tammy Abraham fra Chelsea til Arsenal:
Note: Arsenal skulle være interesseret i Chelsea-angriberen Tammy Abraham. Chelsea skulle være klar til at leje angriberen ud, men Arsenal kan blive overhalet indenom af både Tottenham og West Ham, der også skulle være lune på Abraham.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun

Aaron Ramsdale fra Sheffield United til Arsenal
Note: Vi bliver i Arsenal, der forbereder et bud på 30 millioner pund, hvilket cirka er 260 millioner danske kroner på målmand Aaron Ramsdale. Dog skulle London-klubben være blevet fortalt, at buddet skal op på 32 millioner pund, da klubben allerede har fået afvist to bud. Arsenal leder med lys og lygte efter en målmand, og Barcelonas Neto skulle også være et emne i klubben.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Talksport, Thetimes

Jesse Lingard fra Manchester United til Everton
Note: Jesse Lingards fremtid er ikke let at spå om. Han er netop kommet retur efter et succesfuldt lejeophold i West Ham, som gerne vil beholde den offensive spiller. Ole Gunner Solskjær har udtalt, at han godt kan se Lingard i sine planer. Nu forlyder det, at Everton og Benitez vil have den 28-årige englænder. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun

Ruben Neves fra Wolverhampton til Manchester United
Note: Ruben Neves er tidligere rygtet til Arsenal, men nu ser det ud til, United indtager førstepladsen i ræset om den 24-årige portugiser. United skulle være klar til at smide 35 millioner pund efter midtbanespilleren, der fik et enkelt indhop under EM. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: TalkSport

Jarred Bowen fra West Ham til Liverpool
Note: Liverpool har angiveligt udset sig West Ham-angriberen som et potentielt transfermål. Bowen har kun været i West Ham siden januar 2020, som han har lavet ni mål for. 
Sansynlighed: Middel
Kilde: The Athletic