Foto: Getty Images
Serie A

Afsløring: Manchester United vil have Højlund

Ifølge Tipsbladet oplysninger er en af Englands allerstørste klubber ude efter Rasmus Højlund.

Der findes næppe et varmere dansk navn end Rasmus Højlund i øjeblikket.

Angriberen har på knap 14 måneder banket sig ind som et af Europas største angrebstalenter. I takt med at målene bliver flere for Atalanta, så gør interessen fra større adresser det samme.

Juventus, AC Milan, Real Madrid og Napoli er allerede velbeskrevne beundrere af den blonde bomber. Ifølge Tipsbladet oplysninger lurer kvartetten også på 20-årige Rasmus Højlund.

Men listen har fået endnu et navn i Manchester United, som ifølge Tipsbladets oplysninger er meget interesseret i angriberen, som har scoret fem Serie A-mål siden årsskiftet.

Klubben tager afsked med Wout Weghorst til sommer, mens Marcus Rashford endnu ikke har forlænget sin aftale, som udløber i 2024. Derfor afsøger man markedet for en ny skarpretter.

Her skulle øjnene være rettet mod Rasmus Højlund, der tidligere på måneden fyldte 20 år, og har braget igennem hos først SK Sturm Graz og siden sidste sommer Atalanta.

Selvom Manchester United er interesserede i Rasmus Højlund, så er der dog fortsat langt til, at en handel bliver aktuel. Interessen er der, ligesom den er fra mange af Europas øvrige topklubber.

I efteråret fik angriberen sin danske landsholdsdebut, og han bliver formentlig svær at komme udenom, når Kasper Hjulmand samler sine tropper til kvalifikationen til EM i slutningen af marts.

Rasmus Højlund har en kontrakt med Atalanta frem til sommeren 2027. Indtil videre er det blevet til seks Serie A-scoringer og en enkelt fuldtræffer i pokalturneringen.