• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Lars Gram-Hanssen

Avis: AC Milan har dansk angriber i kikkerten

Foto: Getty Images

Ifølge den italienske avis Tuttosport har AC Milan kig på en dansk angriber, som potentielt kan ryge direkte ind i startopstillingen fra næste sommer.

Af Lars Gram-Hanssen

Han kunne ikke bruges i FC København, men i Serie A er Rasmus Højlund tilsyneladende en spiller, som flere af topklubberne synes rigtig godt om. 

Atalanta brugte således over 125 millioner kroner på Højlund i sommer, og nu forlyder det, at den danske teenager allerede næste år kan tage endnu et stort skridt. 

I hvert fald skriver den italienske avis Tuttosport nu, at Rasmus Højlund er et emne i AC Milan. 

Ifølge Tuttosport er de italienske mestre således på jagt efter en ny centerforward, som kan gå direkte ind i startopstillingen i næste sæson. 

- Det haster ikke så meget i skrivende stund, og blikket er derfor i stedet rettet mod sommeren 2023, hvor Ibrahimovic kan sige stop, mens Giroud vil nærme sig de 37 år. Og i forhold til fremtiden tænker Milan at gøre som med De Ketelaere. Det vil sige, at man vil hente en ung spiller, der allerede har lidt erfaring, men som koster under 300 millioner kroner, skriver Tuttosport.

- Salzburgs Sesko var derfor en spiller, man havde i kikkerten, men han har nu skrevet under med Leipzig. Højlund har også været oppe at vende. Milan prioriterede andre indkøb, men klubben følger stadig danskeren, der nu spiller for Atalanta. 

Udover Rasmus Højlund er også den tidligere FC Nordsjælland-profil Mohammed Kudus en af de unge angribere, som AC Milan har i kikkerten, lyder det fra Tuttosport.