• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Lars Gram-Hanssen

Avis: Paul Pogba kan miste gigantisk beløb

Foto: Getty Images

Paul Pogba har en særdeles lukrativ kontrakt i Juventus, men som konsekvens af franskmandens dopingsag kan Torino-klubben nu potentielt rive hans kontrakt over.

Af Lars Gram-Hanssen

Paul Pogba kan meget snart stå uden arbejdsgiver, efter at den franske stjernespiller for nyligt testede over den tilladte grænse for testosteron i en dopingprøve. 

Ifølge La Gazzetta dello Sport viser det sig nu, at Paul Pogba skal have indtaget et kosttilskud, som franskmanden angiveligt er blevet anbefalet af en amerikansk læge. 

Problemet for Paul Pogba er, at franskmanden aldrig har informeret Juventus om kosttilskuddet. Ifølge La Gazzetta dello Sport står Torino-klubben derfor i en stærk position til at rive Pogbas kontrakt over. 

Den tidligere Manchester United-stjerne risikerer i værste fald en karantæne på hele fire år, skriver La Gazzetta dello Sport. 

Paul Pogbas kontrakt med Juventus løber frem til 2026, og franskmanden har en årsløn på 60 millioner kroner, plus yderligere 15 millioner i diverse bonusser. 

Dopingsagen kan dermed potentielt koste Paul Pogba flere hundrede millioner kroner, hvis Juventus ender med at rive midtbanespillerens kontrakt over. 

Det var efter Serie A-kampen mod Udinese den 20. august, at Paul Pogba testede positiv i en dopingprøve.