Drømmestart for Gustav Isaksen i Lazio

Sidste sæsons Superliga-topscorer er kommet fint fra land i Italien.

Gustav Isaksen har efter alt at dømme ikke skullet bruge meget på at falde til i Lazio, efter at han i sidste uge skiftede til de italienske sølvvindere.

Søndag aften fik den 22-årige dansker sin uofficielle debut for Rom-klubben i en venskabskamp mod Serie C-mandskabet Latina, og det blev en succesoplevelse med en scoring efter blot et enkelt minut på banen.

Isaksen kom på banen i starten af anden halvleg, og med noget nær sin første aktion blev danskeren sendt i dybden. Derfra skulle han bare lægge bolden forbi Latinas keeper, og det gjorde han stensikkert.

Se målet her:

I sidste sæson bevidste Isaksen da også, at han ved, hvor målet står. For FC Midtjylland scorede han 18 mål i Superligaen, hvilket gjorde ham til topscorer. Derudover scorede han tre mål i Europa - heriblandt to mod sin nuværende klub, Lazio.

Lazio endte med at vinde kampen mod Latina med hele 9-0. Det må siges at være en fin generalprøve, inden klubben indleder Serie A-sæsonen mod Lecce i den kommende weekend.