• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Mikkel Fuhr Nielsen

Han bekræfter: De gik benhårdt efter dansk bomber

Foto: Getty Images

Hele sommeren blev han rygtet væk fra sin italienske klub, og nu bekræfter danskerens agent den store interesse.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Den danske angriber blev i weekenden den helt store helt i sejren over Juventus.

AC Monza indskiftede Christian Gytkjær i anden halvleg, hvor han bankede kampens enlige scoring i nettet med et kvarter igen. Med scoring gik en stor Serie A-drøm i opfyldelse for danskeren, der i løbet af sommeren måtte slukke flere af den slags hos de mange bejlere.

Således fortæller hans agent, Angelo Cristofoletti, at danskerens brændende ønske om at spille for AC Monza i Serie A slukkede drømmene hos de mange bejlere. Særligt én gik benhårdt efter danskeren i løbet af sommeren.

- Gytkjær er en dansk landsholdsspiller, som havde mange henvendelser fra Serie B. Pisa og Benevento var der, men Bari forsøgte ihærdigt. Hans førsteprioritet har altid været Monza, selvom det var svært at se så mange nye spillere blive hentet til, siger agenten til SerieANews.com.

De mange nyerhvervelser har også haft konsekvenser for Christian Gytkjær, der kun i begrænset omfang er blevet brugt af klubbens cheftrænere. 90 minutter fordelt på fem kampe står danskeren noteret for.

- Petagna, Caprari og flere andre angribere er kommet til. Christian har dog is i maven, er overbevist om sine egne evner og ved, at han kan gøre en forskel i Serie A. Han har accepteret det hele med den største professionalisme, siger Cristofoletti.

I oprykningsfinalen i sidste sæsone spillede Christian Gytkjær også en stor rolle, hvor han med sine fem mål i fire kampe var en afgørende faktor for, at AC Monza spillede sig til Serie A-oprykning.

Den danske bomber har dog fået heftig konkurrence i angrebet ved tilgangene af Gianluca Caprari, Leonardo Mancuso og Andrea Petagna denne sommer. Gytkjærs aftale med Monza løber frem til næste sommer.