• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Fuldstændig kaos: Hele Juventus-toppen stopper

Foto: Getty Images

Der skal findes en helt ny ledelse i Juventus snart.

Af Oliver Okstrøm

Der er store ting i gang i den italienske storklub Juventus, som kan se frem til en ny præsident og en helt ny bestyrelse.

Det melder klubben efter en række journalister, der er tæt på klubben samt Sky Sport Italia og Rai har været ude med historien.

Præsident Andrea Agnelli samt den øvrige bestyrelse trækker sig helt forud for en ekstraordinær generalforsamling, som skulle være afholdt i sidste uge, men er flyttet til 27. december.

Udover Agnelli er Juventus-legenden Pavel Nedved færdig, ligesom det gør sig gældende for Maurizio Arrivabene, Laurence Debroux, Massimo Della Ragione, Kathryn Fink, Daniela Marilungo, Francesco Roncaglio, Giorgio Tacchia og Suzanne Heywood.

I det seneste regnskabsår kom Italiens mest vindende klub ud med et rekord-underskud på 1,9 milliarder kroner.

En æra ser dermed ud til at være overstået for Andrea Agnelli, som i sin tid som præsident lykkedes med at vinde mesterskabet ni sæsoner i træk mellem 2012 og 2020. Det kom desuden efter nogle år væk fra tronen efter tvangsnedrykningen i midten af 00'erne.

I denne sæson har problemerne dog været tydelige på banen, hvor man blandt andet allerede er ude af Champions League efter gruppespillet - og i stedet fik man med nød og næppe klaret sig over i Europa League.