Video : Tipsbladet
Serie A

Isaksen imponerer i Lazio: Her er han virkelig god

Gustav Isaksen har været fast inventar i Lazios startopstilling i de seneste uger, og ifølge italiensk journalist er der ingen tvivl om, at den tidligere FC Midtjylland-profil er godt kørende i øjeblikket. Dog er der også visse ting, som Isaksen skal forbedre fremadrettet.

Rasmus Højlund og Morten Hjulmand sagde i sommer farvel til Serie A, men i samme omgang tog en håndfuld andre danske spillere skiftet til støvlelandet. 

Klart størst var forventningerne til Jesper Lindstrøm og Gustav Isaksen, og her halvvejs igennem sæsonen er der ingen tvivl om, at sidstnævnte har haft det mest succesfulde skifte indtil videre. 

Den tidligere FC Midtjylland-stjerne har været i startopstillingen i Lazios seneste tre kampe i Serie A, og særligt efter søndagens nulløsning mod mestrene fra Napoli har Gustav Isaksen fået stor ros i den italienske presse

Og ifølge den italienske journalist Elmar Bergonzini, der dækker Lazio for La Gazzetta dello Sport, er der heller ingen tvivl om, at Gustav Isaksen har imponeret med sit spil i Rom, selvom danskeren missede nogle kampe med en skade i december. 

- Isaksen spiller godt. Han er livlig og han har kvalitet. Desværre har han haft nogle fysiske problemer, der har holdt ham en smule tilbage. Men han vokser, siger Elmar Bergonzini til Tipsbladet. 

Den italienske journalist peger på, at Gustav Isaksen har nogle spidskompetencer, der gør ham farlig, men at den tidligere Superliga-stjerne samtidig skal blive mere direkte i sit spil. 

- Han er virkelig hurtig og han er en teknisk spiller. Han er virkelig god til at udfordre modstanderen, siger Elmar Bergonzini og fortsætter:

- Men han er også lidt for tilbageholdende. Han bør sparke på mål oftere, og han bør gå efter at lave flere assister. Og så er han ikke så god med sit højre ben. 

Ifølge Elmar Bergonzini er der trods Isaksens små problemer ingen tvivl om, at den 22-årige Isaksen er vellidt i Lazio, hvor både cheftræneren og tilhængerne er begejstrede over danskeren indtil videre. 

- Både Sarri og fansene er tilfredse med Isaksens præstationer, men han skal stadig udvikle sig og blive mere moden, siger Bergonzini. 

Gustav Isaksen har i denne sæson spillet 16 kampe i Serie A, heraf fem fra start. Det er blevet til ét mål indtil videre.