Klarede ikke Lindstrøms Napoli: Inter smider point

Napoli formåede at tage point fra Inter, der dermed ikke vandt en Serie A-kamp for første gang i år.

Inter havde vundet alle kampe i den bedste italienske fodboldrække i 2024, men søndag agerede Napoli stopklods for vinderstimen med et 1-1-resultat i Milano.

Inden det uafgjorte resultat havde Inter vundet samtlige sine øvrige ti ligakampe.

Trods pointtabet fører Inter fortsat Serie A suverænt, men AC Milan halede en anelse ind på lokalrivalen med en 3-1-sejr ude over Verona tidligere søndag.

Inter har på førstepladsen 14 point mere end Milan. Juventus, der i søndagens tidlige kamp blot spillede 0-0 hjemme mod Genoa, er 17 point efter Inter på ligaens tredjeplads.

Inter kom foran 1-0 i søndagens kamp mod Napoli på et mål af Matteo Darmian kort før pausen.

Den stilling holdt længe, men Napoli lurede på en udligning, og den kom efter 81 minutter.

Napoli-stopperen Juan Jesus headede bolden i mål fra tæt hold efter et hjørnespark. Flere mål blev der ikke scoret i kampen, og dermed endte det med en pointdeling.

Jesper Lindstrøm blev skiftet ind i tillægstiden for Napoli uden at kunne nå at gøre en forskel.

Inter blev i onsdags ekspederet ud af Champions League efter et nederlag til Atlético Madrid i ottendedelsfinalen.

Tidligere søndag kom den danske landsholdsanfører Simon Kjær på banen for Milan efter 84 minutter og var med til at køre sejren i hus ude mod Verona. Milan vandt kampen med 3-1.

For Genoa spillede Morten Frendrup de første 69 minutter i nullerten mod Juventus, der fik angriberen Dusan Vlahovic udvist i tillægstiden.

Kampen mellem Fiorentina og Atalanta, der skulle være spillet søndag, blev udsat. Det skyldtes, at Fiorentina-direktør Joe Barone faldt om på spillerhotellet med et hjertestop.

Senere meddelte Fiorentina, at den 57-årige direktørs tilstand var kritisk, men stabil.

Joe Barone er indlagt på hospitalet, og Fiorentina vil komme med yderligere opdateringer mandag.