Foto: Getty Images
Serie A

Medie: De går efter vanvittig Højlund-pris i 2024

Ifølge det italienske medie Calciomercato planlægger Atalanta ikke at sælge Rasmus Højlund til sommer, idet den italienske klub forventer, at danskerens markedsværdi vil være endnu højere i 2024.

Manchester United, Real Madrid, Bayern München, Arsenal og Newcastle. 

Det er blot et udvalg af nogle af de storklubber, som Rasmus Højlund er blevet sat i forbindelse med i de seneste måneder. 

I den italienske presse har det typisk været en pris på omtrent 50 millioner euro - svarende til 370 millioner kroner - som har været nævnt i den seneste tid. 

Efter historien om Bayern Münchens interesse for Højlund har Calciomercato dog nu bragt en ny og endnu mere voldsom pris i spil. 

- Den tyske klub er til sommer villig til at gå ind i en budkrig med United, Newcastle og Arsenal for at slå de engelske rivaler, og man er allerede nu klar til at sende 50 millioner af sted til Atalanta, skriver Calciomercato. 

- Bergamo-klubben har dog andre planer: Man vil opnå en europæisk plads til juni, helst Champions League, så man putte den danske bomber i pengeskabet i en sæson mere, og så sælge ham for mindst 80 millioner euro om et år - med tanke på det potentiale og den konstante udvikling, som den tidligere Sturm Graz-spiller har vist. 

80 millioner euro svarer til 595 millioner kroner. 

Rasmus Højlund kan komme i aktion for Atalanta igen lørdag eftermiddag, hvor Atalanta møder Cremonese på udebane i Serie A.